The 5-Second Trick For συμβουλευτικη επιχειρησεων

Ο επίλογος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος, συνοπτικός και να αφήνει θετικές εντυπώσεις

Πως θέλετε να επηρεάζει η επιχείρησή σας τον κόσμο όταν εκπληρώσετε το όραμά σας;

Συμπλήρωσε την παρακάτω γρήγορη φόρμα και θα σε ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Αξιοποιήστε κάθε εργαλείο/ δυνατότητα/ λύση που θα μπορούσε να σας δώσει μια νέα προοπτική: Εξετάσετε άμεσα την δυνατότητα: ένταξης σε ευρωπαϊκά ή συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, επιδοτήσεις ΟΑΕΔ, νέων συνεργασιών, νέων σχημάτων, νέων πηγών κεφαλαίου, διεύρυνση μετοχικής βάσης, κα.

Οι γρήγορες αλλαγές στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο και η συχνή αναδιαμόρφωση των συνθηκών της αγοράς, επιβάλλουν την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το Σχέδιο Ανάπτυξης αποτελεί βασικό κείμενο αναφοράς για τις στρατηγικές επιλογές του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση των Προγραμμάτων του.

Η κεντρική ιδέα του Ευρωπαϊκού πακέτου ανάκαμψης βασίζεται σε τέσσερις στόχους πολιτικής:

Κάποιες από τις δεξιότητες προκύπτουν μέσα από την εμπειρία και τον χαρακτήρα του επιχειρηματία, ενώ άλλες είναι read more δυνατόν να εκπαιδευτούν. Σε κάθε περίπτωση, ο νέος επιχειρηματίας, παράλληλα με την αξιολόγηση της βιωσιμότητας της επιχειρηματικής του ιδέας, είναι σημαντικό να αξιολογεί συνδυαστικά και τις προσωπικές του δεξιότητες.

* Νομική υποστήριξη Επιχειρήσεων και Επιχειρηματιών Περισσότερα >>

Επίσης, περιγράψτε νέα προϊόντα που θα λανσάρετε στο κοντινό μέλλον, καθώς και όποια πνευματική ιδιοκτησία κατέχετε. Περιγράψτε το πως αυτά θα αυξήσουν το κέρδος σας.

•Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησης: αυτή η ενότητα περιλαμβάνει εκτενή εξέταση της επιχείρησης (νομική υπόσταση, ιστορικό, στόχοι, οργανόγραμμα, ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα και δραστηριότητα)

Ποιά είναι τα ειδικά χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων σε σχέση με την τρέχουσα περίοδο;

Αντιλαμβάνεστε ότι τα προγράμματα της Πολιτικής Συνοχής έχουν (και πρέπει να έχουν) μία μεταρρυθμιστική διάσταση, συμβάλλοντας από κοινού με τις άλλες δημόσιες πολιτικές και πηγές χρηματοδότησης στον παραγωγικό μετασχηματισμό της οικονομίας και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

Η εκτίμηση είναι πως τα δάνεια αυτά, υψηλότερου κινδύνου, αναμένεται να φέρουν και μεγαλύτερα επιτόκια από εκείνα που οι δανειολήπτες συνάπτουν με τις τράπεζες, κάτι βεβαίως που θα συνιστά «παγίδα» για τον δανειολήπτη που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *